Volvo V40
1.6 D2 MOMENTUM NAVIGATIE/CRUISE/PDC/MF-STUUR
Aanschafwaarde: € 6,899.00
Bouwjaar: 2013
Kilometerstand: 199900
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: 8XXN68

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 143.18
48 maanden: € 171.65
36 maanden: € 219.35

Omschrijving:

zeer zuinig in gebruik,keurige onderhouden,compleet uitgevoerd navigatie,parktronic,climate control,multifunctioneel stuurwiel,sportvelgen etc etc wilt u deze auto leasen of financieren geen probleem!

Wat zijn typisch Zweedse eigenschappen? Is het de stijlvolle vormgeving? De aandacht voor veiligheid? Het ongekende comfort? Deze Volvo V40 heeft het allemaal. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een zuinige viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De luxe bekleding benadrukt de luxe uitstraling van deze auto. U wordt in deze auto ook getrakteerd op lichtmetalen velgen, dakspoiler, warmtewerend glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Het navigatiesysteem met harde schijf zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag.

Zoals u mag verwachten van deze Volvo V40 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Accident avoidance system is een actief hulpmiddel om aanrijdingen te voorkomen.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Auto Point

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-