Volkswagen Arteon
1.5 TSI R-Line
Aanschafwaarde: € 36,850.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 10530
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: J883ZJ

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 764.77
48 maanden: € 916.84
36 maanden: € 1,171.65

Omschrijving:

Misschien wordt dit uw eerste Volkswagen, of misschien hebt u al vaker Volkswagen gereden. In beide gevallen biedt deze Arteon u ruimschoots de kwaliteiten die bij dit merk horen. Want een Volkswagen onderscheidt zich altijd door state-of-the-art techniek, een doordacht design en geweldige rijkwaliteiten. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Arteon, bijvoorbeeld. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. Houdt u van frisse lucht en van licht dan zit u helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak.

Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger.

Aan boord van deze Volkswagen houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Onze geselecteerde auto's voldoen aan onze hoge onderhoudseisen en verkeren in goede staat.

U bent bij ons gegarandeerd van een betrouwbare occasion. De auto wordt afgeleverd met een afleverbeurt, nieuwe APK en garantie is mogelijk tot wel 24 maanden.

Wij zorgen ervoor dat uw auto professioneel gereinigd en gepoetst wordt.

Onderaan de advertentie kunt u doorklikken naar onze volledige voorraadlijst. Als u meer specifieke informatie wilt over één van onze occasions of een afspraak wilt maken voor een bezichtiging kunt u gerust contact opnemen met ons. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak terecht bij ons. De koffie staat altijd klaar!

Het is altijd mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. U kunt hierover geïnformeerd worden door onze verkoopadviseur.

Een financiering op maat is mogelijk. Met een lage rente en heldere voorwaarden kunt u uw toekomstige auto gedeeltelijk of volledig laten financieren. Tijdens een gesprek kan onze verkoopadviseur u informeren over de mogelijkheden.

Als u interesse heeft in de auto en vrijblijvend een proefrit wilt maken. neem dan gerust contact op met 020-2194638 of stuur een email naar sales@nerexmotors.com.

Graag verwelkomen wij u in onze showroom in Amsterdam, Nerex motors is gevestigd op het industrieterrein Westpoort, Nieuwzeelandweg 7 Amsterdam. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 tot 17.30 en zaterdag vanaf 10.00 tot 15.00

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Nerex Motors.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-