Mercedes-Benz A-Klasse
220 Advantage. WIDE SCREEN.CAMERA.CRUISE
Aanschafwaarde: € 28,250.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 26773
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: J106TL

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 586.29
48 maanden: € 702.87
36 maanden: € 898.21

Omschrijving:

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder motor en de automatische transmissie. Het gevoel van luxe is inbegrepen dankzij het lederen interieur. Laat de kou maar komen! U zit altijd goed met de heerlijke stoelverwarming. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Deze Mercedes-Benz is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem te bedienen. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij een gevaarlijke situatie is remmen essentieel. De Brake Assist haalt het maximum uit de remcapaciteiten van deze Mercedes-Benz A-klasse.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Mercedes-Benz A-klasse, neem dan snel contact met ons op.

Onze geselecteerde auto's voldoen aan onze hoge onderhoudseisen en verkeren in goede staat.

U bent bij ons gegarandeerd van een betrouwbare occasion. De auto wordt afgeleverd met een aflever/onderhousbeurt en 6 maanden garantie.

Wij zorgen ervoor dat uw auto professioneel gereinigd en gepoetst wordt.

Onderaan de advertentie kunt u doorklikken naar onze volledige voorraadlijst. Als u meer specifieke informatie wilt over één van onze occasions of een afspraak wilt maken voor een bezichtiging kunt u gerust contact opnemen met ons. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak terecht bij ons. De koffie staat altijd klaar!

Het is altijd mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. U kunt hierover geïnformeerd worden door onze verkoopadviseur.

Een financiering op maat is mogelijk. Met een lage rente en heldere voorwaarden kunt u uw toekomstige auto gedeeltelijk of volledig laten financieren. Tijdens een gesprek kan onze verkoopadviseur u informeren over de mogelijkheden.

Als u interesse heeft in de auto en vrijblijvend een proefrit wilt maken. neem dan gerust contact op met 020-2194638 of stuur een email naar sales@nerexmotors.com.

Graag verwelkomen wij u in onze showroom in Amsterdam, Nerex motors is gevestigd op het industrieterrein Westpoort, Nieuwzeelandweg 7 Amsterdam. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 en zaterdag van 10.00 tot 15.00

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Nerex Motors.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-