Mercedes-Benz Vito
119 CDI Aut, Lang, 2x Schuifdeur, Achterdeuren, Navi, Leer, Vol Opties, NIEUWSTAAT
Aanschafwaarde: € 26,950.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 135631
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: VJZ91F

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 559.31
48 maanden: € 670.52
36 maanden: € 856.88

Omschrijving:

U rijdt deze auto al vanaf € 463,- P/mnd.
Deze getoonde velgen 19" tegen meerprijs van € 1150,- Prijs is excl. BTW.

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Mercedes-Benz Vito heeft 135631 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2016 en komt van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z′n weldadige werk! De schuifdeur maakt deze bestelauto geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer trailer assistent, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Het met navigatiepakket loodst u snel naar uw reisdoel. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. Deze Mercedes-Benz is voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz Vito is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Indien u interesse heeft in deze Mercedes-Benz, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Bedrijfsinformatie

dit voertuig staat te koop bij Mavo auto.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-