Mercedes-Benz C-Klasse
Estate 200 135KW Ambition Automaat
Aanschafwaarde: € 21,945.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 128171
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken:

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 455.44
48 maanden: € 546.00
36 maanden: € 697.74

Omschrijving:

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Mercedes-Benz C-klasse Estate heeft 128171 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2015. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. In deze Mercedes-Benz profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Veiligheid en gemak zijn er in alle opzichten. Neem bijvoorbeeld de audiobediening op het stuur. Waarheen gaat de reis? Het navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Deze Mercedes-Benz is voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Autobedrijf Janssen B.V.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-