Volvo XC60
2.0 T5 Momentum
Aanschafwaarde: € 41,950.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 43366
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: TL060S

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 870.61
48 maanden: € 1,043.73
36 maanden: € 1,333.80

Omschrijving:

Het is de vormgeving van deze auto die stijl en klasse uitstraalt. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw passagiers en de uitgekiende techniek zorgt steeds voor een comfortabele rit. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. De stijlvolle, luxe uitstraling is inbegrepen in de vorm van leren bekleding. Winterse omstandigheden? Geniet dan van het comfort van de stoelverwarming! Bij de uitrusting van deze Volvo horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Met verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Volvo helemaal compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze Volvo fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Cabrioland

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-