Audi A5
Sportback 3.0 TDI Pro Line S schuif kanteldak
Aanschafwaarde: € 12,999.00
Bouwjaar: 2013
Kilometerstand: 239734
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: XK087T

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 269.77
48 maanden: € 323.42
36 maanden: € 413.30

Omschrijving:

Een auto als de Audi A5 Sportback biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. S-Line styling geeft deze auto een extra dynamische uitstraling. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de zescilinder motor en de automatische transmissie. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting zijn aan boord.

Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook is de Audi uitgerust met: multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Audi A5 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Als u meer wilt weten over deze Audi, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Garage autoflex.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-