Volkswagen Golf
1.4 TSI GTE panoramadak Automaat
Aanschafwaarde: € 14,999.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 103135
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: HV493D

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 311.28
48 maanden: € 373.18
36 maanden: € 476.89

Omschrijving:

Tijdloos design en betrouwbare techniek zijn kernwaarden van het merk Volkswagen. Deze positieve eigenschappen ziet u allemaal terug in deze Golf. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Golf in uitstekende conditie. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. In deze uitvoering is de Golf voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Het daglicht valt in overvloed via het elektrisch bediende panoramadak op het fraaie interieur. Verder is de Volkswagen uitgerust met: 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, warmtewerend glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

In deze Golf vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen en het navigatiesysteem, maar er is ook spraakbediening. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Volkswagen. Belt u ons snel?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Garage autoflex.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-