Alfa Romeo Giulia
2.0T Super / AUT / Open panoramadak / Leder / Navi / Pdc / Led / 18 Inch
Aanschafwaarde: € 39,950.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 35957
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: H880TV

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 829.10
48 maanden: € 993.97
36 maanden: € 1,270.21

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje en meer foto's op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Bij het ontwerpen van de Alfa Romeo Giulia stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Een viercilinder motor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook extra getint glas, open panoramadak, dode hoek herkenning, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.

Het navigatiesysteem en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Alfa Romeo in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe en unieke Alfa Romeo Giulia automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-