Mercedes-Benz CLA-Klasse
Shooting Brake 250 Sport 4MATIC AMG Pakket / 218 PK / AUT / Navi / Open panoramadak / Camera / Led / Pdc
Aanschafwaarde: € 29,950.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 41592
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: J002LJ

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 621.57
48 maanden: € 745.16
36 maanden: € 952.26

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake is gemaakt om prestaties te leveren. De AMG-styling accentueert het sportieve karakter van deze Mercedes-Benz. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Het elektrisch bediende cabriodak opent en sluit automatisch.

U kunt uw handen aan het stuur houden en uw ogen op de weg. Want het high performance audiosysteem ( Harman / Kardon ) met dab-ontvangst, en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u vanaf het stuurwiel. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort.

De Mercedes-Benz CLA-klasse Shooting Brake is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Met het accident avoidance system heeft u een extra paar ogen aan boord. Het systeem waarschuwt bij een dreigende aanrijding. Veilig inhalen gaat moeiteloos dankzij actieve dodehoekdetectie. Het veiligheidssysteem waarschuwt als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe Mercedes-Benz CLA automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-