Nissan QASHQAI
1.2 DIG-T CONNECT
Aanschafwaarde: € 12,950.00
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 66997
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: K778ZK

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 268.76
48 maanden: € 322.20
36 maanden: € 411.75

Omschrijving:

Een keurige auto, dat is deze Nissan Qashqai, die 66997 kilometer heeft gelopen. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. U geniet nog meer van het rijden met uw Nissan omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

Deze auto is netjes onderhouden en wordt geleverd met teller rapport. Al onze auto's zijn schadevrij. Onze internetprijzen zijn vaste meeneem/handelsprijzen.Bij import auto's zijn de papieren aanwezig zodat kilometerstand gecontroleerd kan worden. Tevens ruilen wij ook auto's, motoren, caravans, campers in. Ook auto's te koop gevraagd. Tevens bieden wij ook garantie/service pakketten aan.Vraag naar de voorwaarden. Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
meer informatie: www.jenfautos.nl

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij J en F auto's.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-