BMW X5
xDrive40e High Executive
Aanschafwaarde: € 29,950.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 157197
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: HT269J

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 621.57
48 maanden: € 745.16
36 maanden: € 952.26

Omschrijving:

Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze BMW X5 u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Het gevoel van luxe is inbegrepen dankzij het lederen interieur. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Als u blij wordt van licht en ruimte dan zult u zeker genieten van het elektrisch bediende panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 20 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, extra getint glas, elektrisch verstelbare lendensteun, actieve hoofdsteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De geluidsinstallatie van Harman/Kardon verandert het interieur in een concertzaal. Verder is het systeem uitgerust met: navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Concentratie op de weg is belangrijk. Maar ook deze auto heeft zelf z′n koppie erbij. De automatisch inschakelbare verlichting weet zelf wanneer de lichten aan moeten en bij neerslag komt de regensensor in actie. De adaptive cruise control let erop dat er voldoende afstand is en de parkeersensoren achter maken parkeren in een handomdraai mogelijk. De uitrusting van deze BMW is met head-up display, sportstuur met schakelpaddels, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW X5 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze BMW voor een proefrit reserveren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij Cabrioland

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-