Alfa Romeo Stelvio
2.0 T AWD Veloce / 280 Pk / Open panoramadak / Sportstoelen / Navi / Ecc / Leder / Led / Pdc / 19 Inch
Aanschafwaarde: € 56,950.00
Bouwjaar: 2019
Kilometerstand: 14706
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K124VD

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 1,181.91
48 maanden: € 1,416.93
36 maanden: € 1,810.73

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Als u van autorijden houdt, kunt u niet om Italiaanse auto's heen. Zoals deze Alfa Romeo Stelvio, bijvoorbeeld. De krachtige motor geeft deze Alfa Romeo uitstekende prestaties. De reis kan niet lang genoeg duren, terwijl u kilometer na kilometer plezier heeft van het elektrisch bediende glazen panorama dak en het lederen interieur. Stoelverwarming / stuurverwarming horen ook bij de uitrusting van deze auto. Genieten van de vrijheid van cabriorijden is gemakkelijker dan ooit dankzij het elektrisch bedienbare dak. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, pearl metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Voor een krachtige en natuurlijke geluidsweergave zorgt het high performance audiosysteem. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het navigatiesysteem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft!

Het rijden met deze Alfa Romeo wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Veilig inhalen gaat moeiteloos dankzij actieve dodehoekdetectie. Het veiligheidssysteem waarschuwt als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe Alfa Romeo Stelvio Q4 Veloce automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-