Audi Q2
1.4 TFSI / S Line / AUT / Virtual Cockpit / Navi / Open Panoramadak / Ecc / Led / Pdc / 19 Inch
Aanschafwaarde: € 33,950.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 29009
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: K975XZ

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 704.58
48 maanden: € 844.69
36 maanden: € 1,079.44

Omschrijving:

Voor nog een betere indruk van de desbetreffende auto verwijs ik u graag naar een filmpje op onze website. WWW.EAFAUTOS.NL

Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Audi Q2 biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Bent u bestand tegen een beetje bekijks? Dan zal de S line exterieur pakket u zeker aanspreken. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Deze auto verkoopt zichzelf. Ga maar na: een elektrisch bediend glazen panorama dak én een lederen interieur. Wat valt er dan nog te wensen? Last van de vorst? Door de stoelverwarming zit u in ieder geval vorstelijk! Het elektrische cabriodak opent en sluit zonder dat u daar extra moeite voor hoeft te doen. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, metallic lak en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het high performance audiosysteem staat garant voor een levendige en krachtige muziekweergave. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde dab-ontvanger. Andere zender? Het geluid aanpassen? Dat kan allemaal moeiteloos door de audiobediening op het stuur. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het navigatiesysteem. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk.

De automatische veiligheidssystemen in deze Audi fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Uiteraard gaat niets boven eigen beleving! Daarom bieden wij doordeweeks, in de weekenden en eventueel 's avonds bezichtiging en proefritten aan zodat u deze luxe Audi Q2 S Line automaat zelf kunt ervaren.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf EAF auto's

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-