072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Aston Martin Rapide

6.0 V12 S
  • Camera
  • Cruise
  • Stoelverwarming/Ventilatie voor + achter
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 75.766 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
323144750
CarrosserieSedan
Bouwjaar2016
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders12
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud5935 CC
Omschrijving

Deze goed onderhouden Aston Martin Rapide heeft nog maar weinig op de teller staan. Een jonkie voor een oude prijs! Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Luxepaardjes en levensgenieters worden enthousiast van de verwarmde achterbank. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Soms wil je goed geluid kunnen voelen! Het high performance audiosysteem bedient u op uw wenken. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van: navigatiesysteem met harde schijf, DAB+, multifunctioneel lederen stuur en achteruitrijcamera. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Ook met leder bekleed dashboard, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Aston Martin Rapide samen.

Hij staat al popelend voor een testrondje op de weg. Bel nu en kom deze volbloed sportwagen uitproberen!

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Buiten onze openingstijden is een bezoek aan onze showroom eventueel op afspraak mogelijk.

Opties
12Volt aansluiting
ABS en ESP
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alcantara hemel bekleding + stijlen
Anti Blokkeer Systeem
Audio-navigatie full map + hard disk
Audio installatie premium