072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Audi A3

Sportback 1.5 TFSI CoD AUTOMAAT / CAMERA / XENON / PDC / CRUISE / AIRCO / GR NAVI .
  • Achteruitrijcamera
  • Achteruitrijcamera (KA2)
  • Airco
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • bi-xenon koplampen
  • Cruise control
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 99.842 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
TD-727-B
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurDonker blauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)442 X 179 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

De superioriteit van deze auto is te zien aan zijn aantrekkelijke exterieur en zijn strakke interieur, ontegensprekelijk een Audi A3 Sportback, een typische hoge kwaliteit Duitse auto. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Audi horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! Deze auto is voorzien van sportstuurwiel, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera (KA2)
Airco
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
bi-xenon koplampen
Cruise control
Lichtmetalen velgen 16"
Metaalkleur
MMI navigatie (PNU)
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor voor en achter
Sportstuur
Garanties
Nap