072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Audi Q2

35 TFSI S-Line 150 pk ACC B&O Trekhaak 18000 km !
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 18.024 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    772020696
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2020
    KleurGlether weiss (wit metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud1498 CC
    Datum deel 1a05-03-2020
    Omschrijving

    Bijzonder mooie Audi Q2 35 TFSI S-Line .

    Rijkelijk uitgerust met opties zoals Bang en Olufsen High end geluid systeem , electrische achterklep , afneembare trekhaak ,

    Adaptieve cruise controle , en nog veel meer !.

    Deze Schitterende Audi Q2 heb ik rechtstreeks gekocht van medewerker van de Audi Fabriek in Ingolstad .

    Alles klopt dus en is in nieuwstaat .

    Audi Verlengde garantie tot Maart 2025 !.

    Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze Audi Q2. De uitgesproken S-Line styling voegt een reeks sportieve accenten aan de vormgeving toe. Twee interessante extra's vallen direct op: de elektrisch bedienbare achterklep en het lederen interieur. Luxe én gemak! Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. In deze Audi profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

    Voor wie hoge eisen stelt aan geluid en akoestiek, is deze auto voorzien van een high performance audiosysteem. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! Waarheen gaat de reis? Het navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u de juiste afstand houdt tot uw voorligger. Geen capriolen meer als u met armen vol de auto moet openen. De keyless entry heeft u al herkend en ontgrendelt de Audi Q2 automatisch. Ook lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

    Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen.

    Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

    Met vriendelijke groet,

    Jorn Ennik
    Ennik autobedrijf – Audi en VW specialist.

    Ennik Autobedrijf is in 2007 opgericht door Jorn Ennik. Hij heeft inmiddels 16 jaar ervaring in de autobranche. Jorn werkte jaren als werkplaatschef in een garage en is technisch specialist Audi en Volkswagen. Ook is hij APK keurmeester en aircospecialist met een STEK erkenning.

    Ennik Autobedrijf heeft in de loop der jaren menigeen van dienst kunnen zijn met technische en aankoop adviezen en het leveren van een Volkswagen Polo tot een Audi A8. Ennik Autobedrijf is een brede handelsonderneming waar u ook terecht kunt voor bijvoorbeeld boten en jetski's.

    Bent u op zoek naar een nieuwe auto of heeft uw technisch advies nodig neem dan contact ons op. Voor meer informatie over onze occasions of de garantievormen en de daarbij horende prijzen neemt u contact op met onze verkoopafdeling. Ook het inruilen van uw huidige auto is mogelijk, evenals het financieren van de auto die u graag zou willen aankopen.

    Openingstijden :
    Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur.
    Zaterdag van 9.00 t/m 14.00 uur.
    Buiten openingstijden op afspraak.

    ons adres :
    Hearekeunst 19/21
    8711 HE Workum
    t 06 55 15 81 87
    info@ennikoccasions.nl


    nb:
    Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten en zijn daarom onder voorbehoud. Vertrouw dus niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrij assistent
    Achteruitrijcamera
    Adaptive Cruisecontrole
    Afneembare trekhaak
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Airco automatisch
    Aluminium interieur afwerking