072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Audi Q3

1.4 TFSI Pro Line PDC / CRUISE / NAVI / CLIMA / 1E EIG / BLUETOOTH / MISTLAMPEN / CHROME / LMV / ARMSTEUN .
  • Armsteun voor
  • Audi Connect
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Chromen dakrail
  • Chromen lijsten langs de ramen
  • Chroom delen exterieur
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 147.870 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
9-XBK-92
CarrosserieSUV
Bouwjaar2014
KleurDonker zwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)446 X 185 X 162
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Het doordachte ontwerp van de Audi Q3 maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is deze Audi een prettige auto om te rijden. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakrails, aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze Audi is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog Park Distance Control (pdc) achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. Deze Audi is voorzien van multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Audi. Belt u ons snel?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Armsteun voor
Audi Connect
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Chromen dakrail
Chromen lijsten langs de ramen
Chroom delen exterieur
Climatronic
Cruisecontrol
ECC
electronic climate control
Lichtmetalen velgen 17"
Mistlampen voor
Garanties
Nap