072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

BMW X2

xDrive25e Executive
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Cruise control
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 9.469 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-700-NZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

Een pláát van een auto, al zeggen we het zelf. Van binnen en buiten eigenlijk gewoon helemaal nieuw. En dat is ook niet zo gek met nog geen 9.500 km. op de teller. Uitgevoerd in een mooie, helderwitte lak met stoere, zwarte accenten. Voorzien van alle begerenswaardige opties zoals Electronic Climate Control, stoelverwarming, full map navigatie, parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, instelbare rijmodus, etc. Een zéér zuinige en krachtige hybride aandrijving met 6-traps automaat met dubbele koppeling en Eco Drive voor maximaal energiezuinig rijden. Staat op 4 splinternieuwe Pirelli
Cinturato P7 run flat banden en wordt uiteraard geleverd met een complete onderhoudsbeurt en 12 maanden volledige garantie. Kom langs in onze showroom en overtuig uzelf!

Bosch Car Service Kleverlaan Limmen is hét adres voor alle merken auto’s. Onze occasions worden afgeleverd inclusief 12 maanden Bovag garantie, verkoopinspectie, onderhoudsbeurt, onderhoudshistorie, aircoservice, professionele poetsbeurt, minimaal 10 maanden APK en een gratis uitgebreide garantiecheck voor het verstrijken van de garantieperiode.

Wij adverteren met all-in prijzen. Je kunt uiteraard nog kiezen voor de aanvullende Excellent garantie tot 24 maanden (vraag naar de voorwaarden) voor nog meer zekerheid of mogelijkheid voor reparatie bij je in de buurt.

Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Kleverlaan BV niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto.

We verwelkomen je graag in onze showroom voor een kennismaking en proefrit. Neem je de moeite om vanaf "ver" te reizen, neem dan contact met ons op voor een afspraak en reservering van de auto. Tot ziens in Limmen!

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Cruise control
Lichtmetalen velgen 17"
Navigatiesysteem full map
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
100% onderhouden
Auto Trust
Bovag