072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Citroën Berlingo

1.6 BlueHDI 100 Business Economy S&S AUTOMAAT / GEISOLEERDE BAK / TREKHAAK / NAVI / AIRCO / PDC / BLUETOOTH / CRUISE .
  • Bedrijfswagen
  • Airco
  • Audio-navigatie full map
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Cruise control
  • Cruise control (RG03)
  • Elektrische ramen voor
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 54.004 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-163-JD
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2017
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)438 X 181 X 186
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Genieten van rijkwaliteit én oneindig veel kilometers maken, dat wil iedereen. En als u dan ook nog houdt van fraaie lijnen en veel comfort, komt u rechtstreeks uit bij een Franse auto. De dieselmotor zorgt samen met de automatische transmissie voor prima prestaties. Ook bij een wat krappere parkeerplek stappen passagiers gemakkelijk in en uit via de schuifdeur. Verder is de Citroën uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem.

Audiosysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z'n recht. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Citroën helemaal compleet.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Lijkt deze Citroën u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco
Audio-navigatie full map
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Cruise control
Cruise control (RG03)
Elektrische ramen voor
Handmatige airconditioning met Pack Electrique (RE01)
Parkeersensor achter
Parkeersensoren achter (UB01)
Trekhaak
Zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
Garanties
Nap