072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Fiat 500

0.9 TwinAir Turbo 80PK Sport NAVI / CRUISE / AIRCO / DAB+ / BLUETOOTH / ELEK RAMEN / NL-AUTO .
  • Airco
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Cruise control
  • Dab
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Navigatie-pakket
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 80.531 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
NS-375-G
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurDonker grijs
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders2
Aantal deuren3
Afmetingen in cm (L B H)361 X 163 X 151
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Fiat 500 biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2017 heeft 80531 kilometer gelopen. Een zuinige tweecilinder benzinemotor bevindt zich onder de motorkap. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, sportinterieur, zwarte hemelbekleding, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Natuurlijk is deze Fiat 500 voorzien van cruise control. Met airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Fiat 500 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Fiat 500 Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Fiat wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Cruise control
Dab
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatie-pakket
Navigatiesysteem full map
Speciale kleur
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Garanties
Nap