072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Fiat 500

0.9 TwinAir Turbo Lounge pano,cruisse,navi.
  • airco
  • lichtmetalen velgen 15"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 62.456 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XN-941-X
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2019
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders2
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud875 CC
Omschrijving

Laat u zich niet misleiden door haar kleine formaat; deze compacte auto biedt maximale prestaties zonder in te boeten op comfort. Deze Fiat is voorzien van een pittige benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.  Bij de rijke uitrusting horen ook 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en metallic lak.

Het full map navigatiesysteem en het audiosysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. De parkeersensoren registreren alles. Ook dat ene paaltje dat net buiten uw gezichtsveld valt. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! Deze auto heeft airconditioning aan boord. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat 500  samen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Fiat 500 als zich een noodsituatie voordoet.

We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?

Opties
airco
lichtmetalen velgen 15"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Bandenreparatieset
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap