072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Fiat 500

1.2 Collezione Navi, Cruise, Apple Carplay, Panoramadak, 16Inch L.M. velgen
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 113.882 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    Z-852-FS
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurPaars metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren3
    Afmetingen in cm (L B H)357 X 163 X 149
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Over de populariteit van de Fiat 500 valt niet te twisten. Inmiddels zijn al ruim 1.5 miljoen stuks gebouwd. De 69 pk sterke 1,2-liter viercilinder produceert niet dat nostalgische geluid van de TwinAir motor, maar is wel prettig in de omgang. Hij is stil en opvallend zuinig in de praktijk. De vierpitter loopt een stuk rustiger en bij hele lage toeren pakt de viercilinder uiterst soepel op. Rond de 50 à 60 km/u in z’n vierde versnelling rijdt hij het lekkerst. Op de snelweg kost het geen enkele moeite om de Fiat 500 op snelheid te houden. Je hoeft nauwelijks gas te geven en dat merk je in het verbruik. Gemiddeld 1 op 20 is makkelijk haalbaar.
    De hogere zitpositie van de 500 is voor veel mensen prettig en in combinatie met de grote portieren gaat instappen heel eenvoudig. Het retrokarretje is daardoor (ook) geschikt voor oudere mensen, die het klassieke rugzakje nog kennen van vroeger.
    Heeft de Fiat 500 concurrentie? Je koopt hem voor zijn snoet, de mythe en de dolce vita, niet omdat hij krachtiger of handiger is. Daarvoor bestaan er andere auto’s, die functionelere en saaier zijn. Welke concurrent doet je lachen wanneer je achter het stuur kruipt? Geen enkele. Met de 500 koop je ook een droom. De warmte van de zon, de geur van een espresso en de smaak van gelato duikt op zodra je de deuren opent.
    Van harte welkom om deze leuke 500 eens te komen bekijken!

    Kosten voor garantie en onderhoud zijn € 795,-- hiervoor leveren wij de auto inclusief 12 maand BOVAG-garantie, onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, distributieriem vervangen indien nodig, compleet gereinigd, gepoetst, indien nodig APK en 12maand Pechhulp Nederland. Deze auto is ook zonder deze kosten en dus zonder garantie te leveren. Inruil mogelijk.


    Bedrijfsinformatie

    Voor meer foto's verwijzen wij u graag door naar onze website. Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens van de aangeboden occasions, opties, accessoires, merken, types etc. besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, of onvolkomenheden in de gegevens.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Garanties
    Bovag