072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Ford Fiesta

1.0 EcoBoost ST-Line FULL LED / CARPLAY / CLIMA / PDC / CRUISE / DAB+ / NL-AUTO
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Cruise control
  • Dab
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 21.333 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-117-ZK
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurLicht wit
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 176 X 150
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Rijden in een Ford betekent toekomstgericht de weg op gaan. Een stapje meer doen, de voorsprong pakken. Go Further, zoals ze zelf zeggen. Op de teller van deze goed onderhouden auto staat slechts 21333 kilometer. De auto is van bouwjaar 2019. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Bij de uitrusting van deze Ford horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, zwarte hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Locatie, motorconditie, storingen... via Connected Services krijgt u alle vitale info over de auto door. Ook handig bij pech! Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Deze Ford Fiesta is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Deze auto is voorzien van DAB ontvangst, Park Distance Control (pdc) achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op en we regelen een afspraak!


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Cruise control
Dab
Dab+ (P12)
Keyless start
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor achter
Garanties
Nap