072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Ford Fiesta

1.0 EcoBoost VIGNALE Schuifkanteldak / Carplay / Cruisecontr / 17inch
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Climate control
  • Cruise control
  • Driver Assistance Pack 2
  • Elektrische ramen achter
  • Elektrische ramen voor
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 69.228 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-003-KF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 176 X 150
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Compact van buiten. Ruim van binnen. Deze Ford Fiesta verpakt de eigenschappen van een grote auto in een handzame hatchback. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Bij de uitrusting van deze Ford horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Achter het stuur van deze Ford bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. U bent in deze Ford ook voorzien van sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

In de Ford Fiesta heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.


Bedrijfsinformatie

Bij Carteam Autobedrijf Garant zijn Klanttevredenheid en mobiliteit de sleutelwoorden binnen ons bedrijf en daarom leveren wij auto's standaard met garantie.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Climate control
Cruise control
Driver Assistance Pack 2
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Elektrisch glazen panorama-dak
Lichtmetalen velgen
Navigatiesysteem
Navigatiesysteem full map
Onderhoudsboekjes aanwezig
Panoramadak