072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Ford Focus

1.0 EcoBoost Trend Edition
  • Airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Rijstrooksensor met correctie
  • Trekhaak (meerprijs v.a 500euro)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 71.542 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XG-641-Z
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)451 X 184 X 152
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Kijk voor een volledige fotoreportage op www.AutoNol.nl
Whatsapp: 06- 83834668

Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een Ford Focus. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een perfecte auto voor nog vele kilometers. Chauffeur en bijrijder zitten stabiel in de scherpe bochten door de sportstoelen. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Aan boord van deze Ford Focus is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Deze Ford is voorzien van dashboard met spraakbediening, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg. Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas.

Wilt u met deze Ford Focus een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u auto's jonger dan 10 jaar oud nu ook Private Leasen incl. eigendom! Dit kan al vanaf € 300.- per maand (afhankelijk van merk, type ed) inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Bovendien kunnen, indien gewenst, alle zaken online geregeld worden en kunt u proefrijden met de auto aan huis. Bel ons voor de mogelijkheden of de exacte leaseprijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord! Whatsapp: 06-83834668

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld, is Vakgarage Auto Nol niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden, zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
Airco
Apple Carplay/Android Auto
Lichtmetalen velgen 16"
Rijstrooksensor met correctie
Trekhaak (meerprijs v.a 500euro)
100% Onderhouden
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Garanties
100% onderhouden
Nap