072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Ford Transit Custom

270 2.2 TDCI L1H1 Trend VOORZIEN VAN AIRCO+CRUISECONTROL !!!!
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 95.995 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VL-883-V
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2015
KleurLicht wit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)497 X 203 X 198
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Alle technologie in de Ford Transit Custom is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie, dealeronderhouden exemplaar uit 2015 heeft 95995 kilometer op de teller staan. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde versnellingsbak. De schuifdeur voor de passagiers neemt veel minder ruimte in bij het opengaan; prettig als u wat krapper moet parkeren. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Ford Transit Custom is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een brug? Een schuine oprit? De hill hold control kan elke helling moeiteloos aan.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proef


Bedrijfsinformatie

WIJ ZIJN GEOPEND VAN MAANDAG T/M VRIJDAG 10.00 UUR T/M 17.30 UUR EN OP ZATERDAG VAN 10.00 UUR T/M 17.00 UUR, BUITEN DEZE OPENINGSTIJDEN ZIJN WIJ OP AFSPRAAK GEOPEND, VOOR U KOMT AANRIJDEN EVEN BELLEN DIT OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN !!!!!

075-6877441 / 072-5052001
WHATSAPP 06-81565702

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
12Volt aansluiting
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun
Armsteun voor
Audio installatie
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Garanties
Auto Trust
Garantie in overleg.
Nap