072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Ford Transit Custom

280 2.0 TDCI L1H1 Trend TREKHAAK / CAMERA / 2X SCHUIFDEUR / PDC / BLUETOOTH / CRUISE
  • Bedrijfswagen
  • 2 zitplaatsen rechtsvoor
  • Achteruitrijcamera
  • Airco
  • Airconditioning (3040)
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • centrale vergrendeling met afstandsbediening
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 115.751 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VDN-22-N
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2019
KleurLicht wit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)512 X 203 X 196
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Ford Transit Custom uit 2019. Er staat 115751 kilometer op de teller. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Parkeerschade door openslaande deuren is er niet bij. De schuifdeur wordt dicht langs de zijkant geleid en uitstappen gaat supergemakkelijk. Verder is de Ford uitgerust met: LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Natuurlijk behoren lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Achteruitrijcamera
Airco
Airconditioning (3040)
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Dubbele schuifdeur
Elektrische ramen voor
LED dagrijverlichting
Parkeersensoren voor en achter (3055)
Parkeersensor voor en achter
Garanties
Nap