072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Honda CR-V

2.0 e:PHEV Advance Tech
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achterbank verwarmd
  • adaptief demping systeem
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 30.559 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-362-NJ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1993 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | APPLE CARPLAY | PANORAMDAK | LEDER | BOSE AUDIO | DODEHOEKDETECTIE | ADAPTIEF CRUISE CONTROL | PARKEERSENSOREN |

De vooruitstrevende hybride aandrijflijn van deze auto geeft vandaag al antwoord op de belangrijke vragen van morgen. Vanaf nu kunt u hybride rijden, door de combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor. Het lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. Deze auto biedt stoelverwarming, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur, waardoor het zelfs op de koudste dagen aangenaam rijden is. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, aluminium dakrailing en dakspoiler horen tot de voorzieningen op deze auto.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Met de 360 graden camera kunt u elk detail rond de auto zien, waardoor mogelijke schade door verkeerd inschatten van afstanden vermeden wordt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. De ingebouwde file assistent is een echte helper als het vaststaat onderweg. Het systeem meet ruimte tot de auto vóór u permanent en activeert zelfs de remmen als uw voorligger stopt. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. U bent in deze Honda ook voorzien van premium audiosysteem, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Als bestuurder van deze Honda bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verwarmd
adaptief demping systeem
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
automatische snelheids begrenzing
Bluetooth telefoonvoorbereiding
bots herkenning en activatie
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief
DAB ontvanger
Garanties
Nap