072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Jeep Renegade

1.0T Opening Edition
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 59.023 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-961-BP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Jeep Renegade. Deze auto komt uit het bouwjaar 2019. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Andere zender? Het geluid aanpassen? Dat kan allemaal moeiteloos door de audiobediening op het stuur. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Cruise control is ook een van de meegeleverde opties. De uitrusting van deze Jeep is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Bij de veiligheidssystemen van deze Jeep hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Deze Jeep Renegade is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Jeep in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

De Bedrijfswagen Garage is een universeel autobedrijf aan de Handelsweg 4 in Harmelen. In 2017 zijn we aan de Handelsweg 2a gestart met De Elektrische Auto Garage. Wij doen in beide bedrijven reparatie en onderhoud aan zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

De vermelde verkoopprijs is All-in, er komen dus geen extra kosten meer bij.
Wij beiden deze auto dus rijklaar aan inclusief vloeistof controle, geldige APK, tenaamstellingskosten en 3 maanden coulance garantie.

Coulance garantie is in de 1e week 100% garantie op alles want dan was hij bij levering niet goed, daarna heeft u 50/50 garantie. Mocht er dus in de eerst 3 maanden een reparatie nodig zijn dan dan delen wij de kosten 50/50, hij moet dan wel bij ons worden gerepareerd.

U kunt daarnaast kiezen voor een onderhoudsbeurt incl pechhulp voor een meerprijs van € 450,-

Garantie bieden wij als AutoCrew in samenwerking met AutoTrust aan.
Deze is er al vanaf € 205,- voor 6 maanden of € 304,- voor 12 maanden, beide met € 45,- eigen risico.
Op onze website kunt u de voorwaarden en actuele prijzen zien.



Veel van onze aangebo
den auto’s zijn bij ons in onderhoud geweest, wij kunnen u dus de exacte historie vertellen. De vermelde verkoopprijs is rijklaar inclusief vloeistof controle, geldige APK, en tenaamstellingskosten. U kunt voor deze prijs rijklaar bij ons wegrijden zonder extra kosten.

Op de website "via BOVAG" staan al onze auto's geadverteerd met onderhoudsbeurt, nieuwe APK, poetsen binnen en buiten inclusief 12 maanden BOVAG garantie.

Inruil van uw huidige auto is mogelijk. Ook bieden wij u een uitgebreide mogelijkheid om uw nieuwe auto te financieren of via private lease aan te schaffen. U bent van harte welkom, graag tot snel.

Met vriendelijke groet,

 De Bedrijfswagen Garage 0348-407709 en
 De Elektrische Auto Garage 0348-507174.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag