072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Jeep Renegade

1.3T Limited NAVIGATIE, FULL-LED, CRUISE, 150PK
  • 17" lichtmetalen velgen 215/60R17 (WFH)
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • dakrails
  • Function Pack Limited (0XL)
  • LED achterlichten
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 20.998 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-060-LD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze Jeep Renegade staat voor u klaar! Hoewel de auto uit 2019 komt, heeft hij maar 20998 kilometer gereden. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Bij deze Jeep Renegade is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en LED-achterlichten.

Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Via de schakelmogelijkheden op het stuur is de audiobediening veilig en eenvoudig. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn DAB ontvangst, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Jeep Renegade samen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Jeep in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

 Wij zijn per WhatsApp ook bereikbaar Telefoon nummer: 0682609792 Deze auto is netjes onderhouden en wordt geleverd met teller rapport. Al onze auto's zijn schadevrij. Onze internetprijzen zijn vaste meeneem/handelsprijzen. Bij import auto's zijn de papieren aanwezig zodat kilometerstand gecontroleerd kan worden. Tevens ruilen wij ook auto's, motoren, caravans, campers in. Ook auto's te koop gevraagd. Tevens bieden wij ook garantie/service pakketten aan. Vraag naar de voorwaarden. Op al onze verkopen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
meer informatie: www.jenfautos.nl

Onze advertenties worden met de grootste zorg samengesteld. Ondanks alle inspanningen kan er altijd een fout in de advertentie voorkomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de opties zoals vermeld in de advertentie. Controleer bij een proefrit de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. 

Opties
17" lichtmetalen velgen 215/60R17 (WFH)
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
dakrails
Function Pack Limited (0XL)
LED achterlichten
LED koplampen
LED mistlampen
navigatiesysteem full map
Parking Pack
stuurwiel multifunctioneel
stuurwiel verwarmd