072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Land Rover Range Rover Velar

2.0 I4 AWD R-Dynamic HSE
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 132.652 km
    Brandstof Diesel
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    N-102-PP
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2018
    KleurBruin metallic
    BrandstofDiesel
    EnergielabelD
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)488 X 193 X 169
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Een keurige auto, dat is deze Land Rover Range Rover Velar, die 84635 kilometer heeft gelopen. Met zijn dieselmotor en automatische transmissie is deze Land Rover een prettige auto om te rijden. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Beide verwarmbare voorstoelen hebben een geavanceerde massagefunctie, zodat u ook na een lange rit soepel uitstapt. Net als uw bijrijder. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 21 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, trailer assistent, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en elektrisch verstelbare achterbank.

    Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Verder is het systeem uitgerust met: smartphone connectiviteit, full map navigatiesysteem, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Een intelligente auto, dat is het zeker. Makkelijk inparkeren met de parkeersensoren achter en comfortabel op weg dankzij de adaptive cruise control. De regensensor voelt zelf nattigheid en reageert daarop, en als het donker wordt doet de automatisch inschakelbare verlichting de lichten aan. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De Land Rover is standaard voorzien van: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en bagage afdekhoes.

    Zoals u mag verwachten van deze Land Rover Range Rover Velar is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Land Rover. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Land Rover bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

    Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Land Rover in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


    Bedrijfsinformatie

    Bij 3B Exclusief bent u thuis voor uw exclusieve automobiel tegen een concurrerende prijs. Zo hebben wij een sterk wisselende voorraad en zijn wij bij uitstek uw leverancier van de exclusieve automobiel. Wij zijn te bereiken onder 010-2602015. Mailen kan natuurlijk ook: verkoop@3bexclusief.nl Ofschoon deze presentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

    Opties
    Aanhanger assistent
    Achterbank elektrisch verstelbaar
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Adaptief demping systeem
    Afdaal assistent
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Garanties
    100% onderhouden
    3B Garantie 3