072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Lynk&Co 01

1.5 Plug-in Hybrid 262 Pk I Nw Modeljaar I Panoramadak I 69 km Elektrisch I Trekhaak I Infinity Audio I Full Map Navi I Carplay I 20 inch. LMV I Trekhaak
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Airco (automatisch)
  • Alarmsysteem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
  • Dashboardcamera
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 11.823 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-682-NF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurVolation Blue (donker blauw metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)454 X 214 X 169
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Motorvermogen: 262 Pk Trekkracht geremd: 1.800 Kg Wegenbelasting: 56,- euro per maand Prijs: Rijklaar en inclusief Btw.

Inclusief 12 maanden Bovag garantie, onderhoudsbeurt volgens schema, volle tank, en een proefrit aan huis behoort uiteraard tot de mogelijkheid.

Geen andere techniek heeft in deze eeuw de automobiel zo veranderd als de hybridetechniek. Zuinig rijden, minder uitstoot, maximale radius. Door de hybride motor die elektrisch én benzinerijden mogelijk maakt is dit de ideale combi. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Ook is de auto voorzien van: 20 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank. De Lynk & Co 01 staat op hetzelfde platform als de Volvo XC40. Motorisch (benzinemotor en elektromotor) is hij ook identiek, hij heeft alleen een grotere hybride accu en daardoor een groter bereik (60 kilometer WLTP).

Het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Qi is de standaard om uw telefoonaccu zonder snoer weer op 100% te krijgen. Met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Een druk op de knop en starten maar! Dat kan dankzij keyless start. Ook lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel zijn aan boord.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Filerijden zal nooit een pretje worden. Maar met de file assistent wordt het wél relaxter. Deze geavanceerde optie zorgt dat u automatisch de juiste afstand tot de voorligger houdt en remt bovendien als de rij tot stilstand komt. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.


Bedrijfsinformatie

Proefrijden in uw eigen omgeving? Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airco (automatisch)
Alarmsysteem
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
Dashboardcamera
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 20"
Navigatiesysteem full map
Oplaadmogelijkheid
Panoramadak
Rijstrooksensor met correctie
Garanties
100% onderhouden
Auto Trust
Bovag