072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

MAN TGE

3.180 L4H3 180PK Automaat Nr. V037
  • Bedrijfswagen
  • Airco
  • Cruise
  • Navi
  • Camera
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-037-MA
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1968 CC
Omschrijving

Laadruimte 4.09 x 183 x 195 (L x B x H)

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Een viercilinder dieselmotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. De comfortstoelen geven precies de juiste ondersteuning voor rug en schouders. Achterportieren kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze bijvoorbeeld door de wind bij uitstappen openslaan. Dat zal niet gebeuren met de aanwezige schuifdeur achter. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Achterdeuren 270 graden te openen
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
All-Season banden
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Garanties
Fabrieksgarantie 09-01-2026