072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Mazda CX-5

2.0 SkyActiv-G 165 Luxury
  • 360° View Monitor
  • achterbank verwarmd
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
  • Adaptieve bochtenverlichting (AFS)
  • Advanced Smart City Brake Support (SCBS) met voetgangerherkenning (AEB): activeert remmen in noodsituatie
  • Apple CarPlay
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 40.860 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-123-DB
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurJet black
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | TREKHAAK | BLACK EDITION | APPLE CARPLAY | SPORTPAKKET | 360 CAMERA | NAVIGATIE | BOSE AUDIO | DODEHOEK DETECTIE | LEDER |

Een kenmerk van Japanse auto's is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Het gevoel van luxe is inbegrepen dankzij het lederen interieur. De achterbankverwarming, het verwarmbare stuurwiel en de verwarmbare voorstoelen brengen passagiers en bestuurder snel weer op temperatuur, ongeacht hoe koud het buiten is. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het gebruik van de 360 graden camera op deze auto vergemakkelijkt het parkeren aanzienlijk, vooral in krappe ruimtes. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Mazda CX-5 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Natuurlijk behoren dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze Mazda biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Een veilige rit voor ogen: daarvoor zorgt de head-up display! Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
360° View Monitor
achterbank verwarmd
Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
Adaptieve bochtenverlichting (AFS)
Advanced Smart City Brake Support (SCBS) met voetgangerherkenning (AEB): activeert remmen in noodsituatie
Apple CarPlay
Blind Spot Monitoring (BSM): dodehoekdetectiesysteem
Driver Attention Alert (DAA)
electronic climate controle
Geïntegreerd navigatiesysteem
High Beam Control (HBC): grootlichtassistent
Hill Hold Assist: remfunctie tegen wegrollen
Garanties
Nap