072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Mazda CX-5

2.5 SkyActiv-G 194 Luxury
  • 19-inch lichtmetalen velgen, Silver
  • 360° View Monitor
  • achterbank verwarmd
  • Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
  • Advanced Smart City Brake Support (SCBS) met voetgangerherkenning (AEB): activeert remmen in noodsituatie
  • Apple CarPlay
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 90.533 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-617-XF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurSoul red crystal m
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving

| AUTOMAAT | APPLE CARPLAY | PANORAMADAK | BOSE AUDIO | HEAD UP | DODEHOEK DETECTIE | LEDER |  360 CAMERA |

Laat u niets wijsmaken, deze Mazda CX-5 biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Een lederen interieur is natuurlijk altijd een heerlijke plus. Maar wie van praktisch gemak houdt, wordt ook nog eens extra blij van het elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. Dankzij de stoelverwarming, verwarmbare achterbank en het verwarmbare stuur in deze auto, krijgt het begrip rijcomfort een nieuwe betekenis. Tot de uitrusting van deze Mazda behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De 360 graden camera op deze auto is een innovatieve functie die de obstakels rondom de auto in beeld brengt voor een optimaal zicht. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Geen betere plek om naar goede muziek te luisteren dan in de auto. Daarom treft u hier het high performance audiosysteem aan! Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. De Mazda is standaard voorzien van: achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Da's veilig! Alle informatie geprojecteerd op de voorruit via head-up display, zodat u uw ogen op de weg kunt houden! Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. In deze Mazda vinden we verder een dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!

*Hoewel aan de de informatie van deze advertentie de grootste mogelijke zorg wordt besteed, kan Adrie Jonk niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welk aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoeringen en beschikbaarheid van de auto.


Kies voor meer zekerheid het Afleverpakket Extra € 695,- (Mazda / Honda & Overig). 

 

Uw contactpersonen: Maurice Grootveld, Martin Klijn, Raymond Eeman en Mike Visser. E-mail: verkoop@adriejonk.nl Telefoon: 0299 - 46 99 00. 

Opties
19-inch lichtmetalen velgen, Silver
360° View Monitor
achterbank verwarmd
Active Driving Display (ADD): kleuren head-up display met de belangrijkste rij-informatie
Advanced Smart City Brake Support (SCBS) met voetgangerherkenning (AEB): activeert remmen in noodsituatie
Apple CarPlay
DAB ontvanger
Driver Attention Alert (DAA)
electronic climate controle
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
extra getint glas
Geïntegreerd navigatiesysteem
Garanties
Nap