072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

McLaren 600LT

Spider 3.8 V8
  • Lift
  • Vol Alcantara
  • Sportstoelen
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 19.869 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
172513699
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2019
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders8
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud3799 CC
Omschrijving

Het strandgevoel begint al bij het instappen. In deze cabrio is iedere rit een beetje vakantie. Deze McLaren 600LT Spider staat garant voor vele veilige en comfortabele kilometers. Met een achtcilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze McLaren over uitstekende prestaties. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. De techniek staat voor niets: het gebruiksvriendelijke dak gaat elektrisch open of dicht. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting zijn aan boord.

Wat wilt u onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het navigatiesysteem is met het audio-installatiesysteem gecombineerd. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. In deze McLaren kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook verstelbaar stuur en automatisch dimmende binnenspiegel zijn aan boord.

De McLaren 600LT Spider is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden.

Probeer de cabrio-ervaring met een proefrit. Bel onze verkoopadviseur voor een afspraak!

Opties
Achterspoiler
Adaptief demping systeem
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audio installatie