072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Mercedes-Benz B-Klasse

200 AMG Line
  • Achteruitrijcamera
  • Apple carplay
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Electronic climate controle
  • Lichtmetalen velgen 5-spaaks 18"
  • Navigatiesysteem full map + hard disk
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 27.907 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-740-PT
CarrosserieMPV
Bouwjaar2022
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)443 X 180 X 158
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Niet van nieuw te onderscheiden! Deze prachtige Mercedes-Benz B200 Sports Tourer AMG Line 7G-Tronic Automaat in precies de juiste uitvoering. De chique ogende lak in Berggrijs Metallic gaat perfect samen met het zwarte alcantara interieur met contrasterende rode stiksels. Om de dubbelspaaks, two-tone 18 inch lichtmetalen velgen liggen 4 splinternieuwe Bridgestone Turanza banden. Het afwerkingsniveau en de gebruikte materialen zijn van zéér hoog niveau, typisch voor de exemplarische Mercedes-Benz kwaliteit. Alle comfort-verhogende voorzieningen zijn aanwezig zoals automatische en gescheiden airconditioning, stoelverwarming, warmtewerend glas, Apple CarPlay / Android Auto, parkeerassistent met camera, keyless go, elektrisch inklapbare buitenspiegels, etc. Het uitgebreide, volledig digitale MBUX dashboard kent vele instelmogelijkheden en bediening via stuurwiel, touchpad of spraak. Configureert u de auto momenteel nieuw dan kost deze zomaar ruim € 57.000,-!! Wordt uiteraard geleverd met 12 maanden volledige garantie. Kom langs voor een uitgebreide proefrit en overtuig uzelf van deze schitterende Kleverlaan Occasion.

Bosch Car Service Kleverlaan Limmen is hét adres voor alle merken auto’s. Onze occasions worden afgeleverd inclusief 12 maanden Bovag garantie, verkoopinspectie, onderhoudsbeurt, onderhoudshistorie, aircoservice, professionele poetsbeurt, minimaal 10 maanden APK en een gratis uitgebreide garantiecheck voor het verstrijken van de garantieperiode.

Wij adverteren met all-in prijzen. Je kunt uiteraard nog kiezen voor de aanvullende Excellent garantie tot 24 maanden (vraag naar de voorwaarden) voor nog meer zekerheid of mogelijkheid voor reparatie bij je in de buurt.

Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Kleverlaan BV niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto.

We verwelkomen je graag in onze showroom voor een kennismaking en proefrit. Neem je de moeite om vanaf "ver" te reizen, neem dan contact met ons op voor een afspraak en reservering van de auto. Tot ziens in Limmen!

Opties
Achteruitrijcamera
Apple carplay
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Electronic climate controle
Lichtmetalen velgen 5-spaaks 18"
Navigatiesysteem full map + hard disk
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verstelbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Garanties
100% onderhouden
Auto Trust
Bovag