072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Mercedes-Benz C-klasse Estate

350 e Lease Edition Automaat / NL-Auto / Keyless / Vol-Leder / LED / Luchtvering / Burmester-Audio / Adaptieve-Cruise-Control / Navi / Camera / Stoelverwarming / E-Achterklep / PDC / LMV 17' / ENZ.
  • Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen (218)
  • AIRMATIC-pakket (483)
  • Automatische airconditioning THERMATIC met twee klimaatzones (580)
  • Bekleding in leder Exclusive (LED3)
  • Burmester® surround sound system (810)
  • EASY PACK-achterklep met elektrische bediening voor openen en sluiten (890)
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 141.279 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GJ-507-G
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2015
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1991 CC
Omschrijving

Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Dankzij zijn verbrandingsmotor en de elektromotor is het brandstofverbruik van deze auto laag in zijn klasse. De klasse komt van het lederen interieur en het slimme gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Constante rijhoogte, optimaal comfort, perfecte wegligging... de luchtvering zorgt ervoor! De comfortstoelen doen er nog een schepje bovenop. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Geen betere plek om naar goede muziek te luisteren dan in de auto. Daarom treft u hier het high performance audiosysteem aan! De kruisend verkeer detectie is een alerte, automatische bijrijder die waarschuwt als een tegenligger dreigt te kruisen met uw voorgenomen rijrichting. U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, multifunctioneel lederen stuur, regensensor en keyless entry.

Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz C-klasse Estate is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe 'meeneemprijs'. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen (218)
AIRMATIC-pakket (483)
Automatische airconditioning THERMATIC met twee klimaatzones (580)
Bekleding in leder Exclusive (LED3)
Burmester® surround sound system (810)
EASY PACK-achterklep met elektrische bediening voor openen en sluiten (890)
Garmin® MAP PILOT (357)
KEYLESS GO-comfortpakket (P17)
KEYLESS GO automatische voertuigontgrendeling (889)
Licht Metalen Velgen 17''
Metalic Lak
parkeersensor voor en achter
Garanties
Nap