072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Mercedes-Benz E-Klasse

200 d Premium Virtual cockpit Incl. BTW
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 189.173 km
    Brandstof Diesel
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    PF-064-K
    CarrosserieSedan
    Bouwjaar2017
    KleurGrijs
    BrandstofDiesel
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren4
    Afmetingen in cm (L B H)492 X 185 X 147
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Bij het ontwerpen van de Mercedes-Benz E-klasse stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

    Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen en vergroot de veiligheid voor u en uw passagiers. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als frontale botsbescherming, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.

    Om deze Mercedes-Benz echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


    Bedrijfsinformatie

    Km-stand origineel met NAP-certificaat.

    Een beller is sneller, i.v.m. drukte zijn wij helaas niet te allen tijde in de gelegenheid e-mails te beantwoorden.

    Tevens is de beste optie voor inruil, dat u een bezoek brengt in onze showroom. Om de juiste prijs indicatie vast te stellen. Is dit voor u niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met daarin een zo goed mogelijke beschrijving van u auto, met mogelijke foto's en prijsindicatie.

    Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.


    BOVAG garantie.
    Wij zijn ook aangesloten bij BOVAG dat houdt o.a. in.
    Garantie op reparaties.
    Vakkundig en betrouwbaar.
    Duidelijke voorwaarden.
    Gespecificeerde factureren.
    Bemiddeling bij klachten.

    BOVAG garantie als de aankoopwaarde hoger is dan €4500,- en dat de kilometerstand lager is dan 150.000KM. Voor de volledige voorwaarden en meer informatie,
    3 maanden huisgarantie pakket €295,00.-
    6 maanden Bovag garantie pakket €595,00.-

    Buiten onze werktijden bent u ook van harte welkom, echter alleen op afspraak. Voor meer informatie, vragen of afspraak kunt u ons gerust bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.

    Autoflex Grootebroek
    RDW Erkend Autobedrijf
    Bovag lid

    Opties
    ABS
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Aluminium delen exterieur
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap