072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Mercedes-Benz E-Klasse

200D AUT9/LEDER/NAV/20INCH/SFEERVERLICHTING/CAMERA
    Bouwjaar 2017
    Kilometerstand 256.999 km
    Brandstof Diesel
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    NL-351-K
    CarrosserieSedan
    Bouwjaar2017
    KleurTeluur grijs metallic
    BrandstofDiesel
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren4
    Afmetingen in cm (L B H)492 X 185 X 147
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    wordt afgeleverd met nieuwe apk van de mercedes dealer altijd bij mb Gomes onderhouden 1ste eigenaar afkomstig . Wij rekenen geen afleverkosten en inruil is bij ons mogelijk. Ook het maken van een proefrit is geen probleem. Graag voor bezichtiging een afspraak maken. Dan weet u zeker dat op dat moment de auto nog beschikbaar is en er iemand van de verkoop aanwezig is om u te woord te staan. Het gaat hier om een nette auto. Onderhoudshistorie evenals 2 sleutels zijn bij de auto aanwezig. De Mercedes E-klasse is een zeer ruime en degelijke auto met heerlijk comfortabele rijeigenschappen. Deze uit 2017 afkomstige mercedes is voorzien van de turbo dieselmotor die standaard en is gekoppeld aan een comfortverhogende automatische transmissie met 9 overbrengingen en aandrijving op de wielen. Mede daardoor heeft de auto zeer vlotte prestaties die in alle stilte worden volbracht. Exterieur: metallic lak, mistlampen vóór, Bi-xenon koplampen, LED dagrijverlichting, lichtsensor, regensensor, AMG line velgen, bandenspanning controlesysteem, side skirts, parkeersensoren , privacyglas vanaf de B-stijl, cruise control, elektrisch verstelbare/verwarmde buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. Interieur: Elektrische ramen vóór en achter, Dual zone climatronic, radio cd/mp3 + stuurbediening, DAB+ ontvanger, Full map navigatie, bluetooth telefoonfunctie, multi media aansluiting, app control, boordcomputer, automatisch dimmende binnenspiegel, schakelbediening aan het stuurwiel, multifunctioneel leder stuurwiel, lederen bekleding, armsteun vóór en achter, bagagedek, bagage scheidingsnet en Isofix bevestiging voor kinderzitjes.


    Bedrijfsinformatie

    Wij zijn uitsluitend geopend op afspraak telefoon:0643559762

    Opties
    *GEEN AFLEVERKOSTEN*
    *PRIJS IS RIJKLAAR*
    1.BELT U VOORDAT U LANGSKOMT 0643559762
    1e eigenaar
    Accident Avoidance System
    Accu met grotere capaciteit
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Garanties
    Nap