072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Mercedes-Benz E-Klasse

Estate 200 Business Solution Sport
  • AMG
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 126.393 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-013-NX
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurBlauw metallic
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)495 X 186 X 150
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De Mercedes-Benz E-klasse Estate is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. De AMG-styling geeft deze auto een bijzonder karakter en staat voor sportiviteit en exclusiviteit. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het lederen interieur geeft deze auto luxe en klasse. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Mercedes-Benz E-klasse Estate is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, AMG-styling, warmtewerend glas, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. De vier camera's die samen de 360 graden camera vormen, bieden u de mogelijkheid om obstakels in elke richting te zien. Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Het navigatiesysteem met harde schijf zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Ook is de Mercedes-Benz uitgerust met: electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels.

Het rijden met deze Mercedes-Benz wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie, accident avoidance system, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Mercedes-Benz. Belt u ons snel?

Opties
Accident Avoidance System
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrij camera
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
airco
Aluminium interieur afwerking