072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Mercedes-Benz Vito

116 CDI 164PK Extra Lang Nr. V015
  • Bedrijfswagen
  • Airco
  • Cruise
  • Navi
  • Trekhaak
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 48.277 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VHF-77-S
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2020
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)537 X 193 X 199
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Laadruimte 2700 x 1650 x 1330(L x B x H)
Onder tussenschot 3005 x 1650 x 1330

Typerend voor Duitse auto′s als deze Mercedes-Benz Vito is dat een mooi ontwerp en uitstekende rijeigenschappen hand in hand gaan. De stijlvol getekende carrosserie verhult een state-of-the-art techniek, motorisch laat deze auto niets te wensen over en het weggedrag van de Vito is uitstekend. Een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto.. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer trailer assistent, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Met het met navigatiepakket kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control is ook een van de meegeleverde opties. U bent in deze Mercedes-Benz ook voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De automatische veiligheidssystemen in deze Mercedes-Benz fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

Opties
Aanhanger assistent
Achterdeuren met ruiten
Achterklep
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audio installatie
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap
van der Veen