072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Mercedes-Benz Vito

116 CDI 164PK Lang Automaat DEMO Nr. V047
  • Bedrijfswagen
  • Navi
  • Climate
  • Camera
  • 17" LM Velgen
  • Betimmering
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 2.000 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
V-047-MB
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2022
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1950 CC
Omschrijving

Auto word geleverd met 2 jaar garantie

Laadruimte 2500 x 1650 x 1330 (L x B x H) Onder tussenschot 2850 x 1650 x 1330

De Mercedes-Benz Vito vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Op de teller van deze auto staat slechts 10 kilometer. De krachtige motor geeft deze Mercedes-Benz uitstekende prestaties. Een goede zithouding is essentieel voor een fitte rit. Daarom is deze auto uitgerust met een comfortstoel . Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Muziek, radio, podcasts, routeinformatie: het audio-installatiesysteem is gekoppeld aan het full map navigatiesysteem en levert het allemaal in topkwaliteit, inclusief bluetooth. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Mercedes-Benz Vito is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen.

Lijkt deze Mercedes-Benz u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Aanhanger assistent
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audio-pakket
Audio installatie
Garanties
Auto Trust