072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

MINI Clubman

Mini 1.5 Cooper Chili
  • Carplay
  • Climate control
  • Xenon
  • PDC
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 145.115 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JB-261-S
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2016
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren6
Afmetingen in cm (L B H)425 X 180 X 144
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Dit is niet zomaar een MINI Clubman. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Pittig rijden wordt nog comfortabeler dankzij de fraaie sportstoelen. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Alle belangrijke audiofuncties zijn regelbaar zonder het stuur los te laten. De knoppen bevinden zich onder uw vingers. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem met harde schijf. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze MINI is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Geen sleutel of afstandsbediening meer nodig om deze MINI Clubman te ontgrendelen. De sloten gaan vanzelf open als u dichtbij komt, via de sensor van de keyless entry. Ook lederen stuur en centrale portiervergrendeling zijn aan boord.

In de MINI Clubman heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.

Om deze MINI echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
airco
Airco automatisch
Alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap