072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

MINI One

Mini 1.5 Business Edition
  • Airco
  • Carplay
  • Cruise control
  • PDC
  • Navi
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 126.142 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-696-DZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurBlauw
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)398 X 173 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Een auto als de Mini Mini staat garant voor een hoog prestatieniveau en uitstekend comfort. De aandrijving van deze Mini wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem wijst de weg! Aan boord van deze Mini Mini is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Onderweg wil je zo min mogelijk onnodige of afleidende handelingen verrichten. Vandaar ook de audiobediening op het stuur. De meeste schade bij inparkeren komt van een randje of paaltje dat u even niet zag. Maar de parkeersensoren zien alles en waarschuwen op tijd. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van cruise control, airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Mini Mini Brake Assist als remondersteuning. In deze Mini vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Lijkt deze Mini u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
airco
Alarm klasse 3
Anti Blokkeer Systeem
Anti Blokkeer Systeem (ABS)
Armsteun voor
Garanties
Nap