072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Mitsubishi Eclipse Cross

2.4 PHEV First Edition
  • Apple carplay
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Cruise control
  • Electronic climate controle
  • Lichtmetalen velgen 18"
  • Navigatiesysteem
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 7.370 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-915-DB
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurBlauw metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud2360 CC
Omschrijving

Niet van nieuw te onderscheiden! En met slechts 7.300 km. van nieuw is dat natuurlijk ook niet verwonderlijk. De Mitsubishi Eclipse Cross is uitgevoerd in het prachtige Lightning Blue metallic en heeft een zwart lederen/alcantara interieur met stoelverwarming. Zeer rijk uitgerust en voorzien van onder andere Achteruitrijcamera, Bots Herkenning Systeem, Lane Assist, Apple CarPlay / Android Auto, Head-up display, Navigatie, DAB+, Cruise Control, Standverwarming, etc. Zeer krachtige en superzuinige hybride motor (benzine/elektrisch samen max. 188 pk) die van de auto in combinatie met de automaat ook een ideale caravantrekker maakt. Er mag maar liefst 1.500 kg. aan de trekhaak en de auto is zelfs voorzien van een snellaad mogelijkheid zodat de accu in slechts 25 minuten alweer tot 80% is opgeladen! Wordt geleverd op 4 splinternieuwe Dunlop SP Sport Maxx banden en inclusief volledige onderhoudsbeurt.

Bosch Car Service Kleverlaan Limmen is hét adres voor alle merken auto’s. Onze occasions worden afgeleverd inclusief 12 maanden Bovag garantie, verkoopinspectie, onderhoudsbeurt, onderhoudshistorie, aircoservice, professionele poetsbeurt, minimaal 10 maanden APK en een gratis uitgebreide garantiecheck voor het verstrijken van de garantieperiode.

Wij adverteren met all-in prijzen. Je kunt uiteraard nog kiezen voor de aanvullende Excellent garantie tot 24 maanden (vraag naar de voorwaarden) voor nog meer zekerheid of mogelijkheid voor reparatie bij je in de buurt.

Hoewel aan de informatie van deze advertentie de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Kleverlaan BV niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Informeer bij onze verkoopadviseurs voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto.

We verwelkomen je graag in onze showroom voor een kennismaking en proefrit. Neem je de moeite om vanaf "ver" te reizen, neem dan contact met ons op voor een afspraak en reservering van de auto. Tot ziens in Limmen!

Opties
Apple carplay
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Cruise control
Electronic climate controle
Lichtmetalen velgen 18"
Navigatiesysteem
Parkeersensor achter
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verwarmd
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Garanties
100% onderhouden
Auto Trust
Bovag
Fabrieksgarantie 25-07-2026