072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Opel Astra

1.4 Turbo 150PK Online Edition AUTOMAAT / CARPLAY / NAVI / AIRCO / PDC / BLUETOOTH .
  • Airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Connected services
  • Cruise control
  • Dab
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 90.356 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XK-597-X
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurLicht grijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)439 X 181 X 149
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

'Opel is for everybody' belooft dit Duitse kwaliteitsmerk. Inderdaad, want wat ook uw wensen zijn, Opel komt eraan tegemoet. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. U wordt in deze auto ook getrakteerd op warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak.

Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando's. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Er is geen bestemming die het aanwezige in dashboard opgenomen navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. En deze auto heeft ook regensensor, cruise control, airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

Zoals u mag verwachten van deze Opel Astra is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze Opel Astra een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco
Apple Carplay/Android Auto
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Connected services
Cruise control
Dab
IntelliLink Pakket
Metaalkleur
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
12Volt aansluiting
Garanties
Nap