072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Opel KARL

1.0 ecoFLEX Edition 5Drs /Airco/Cruise/Bluetooth/NAP/Garantie
  • Airco
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Bluetooth streaming
  • Cruise control
  • Elektrische ramen voor
  • Multimedia systeem
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 61.551 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
RS-874-S
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)368 X 160 X 149
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Opel KARL. Deze dealeronderhouden auto uit het bouwjaar 2018 heeft 61.551 kilometer gelopen. Met zijn zeer zuinige benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. In deze auto profiteert u onder andere ook van: autotelefoon met bluetooth, multimedia systeem, dakspoiler, getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

Audiovolume aanpassen of wisselen van radiozender: dat gaat makkelijk en veilig met de audiobediening op het stuur. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met bluetooth met audiostreaming kunt u muziek draadloos afspelen. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Deze auto is voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

In de Opel KARL heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Als u belangstelling heeft voor een van onze auto’s dan maak ik graag een afspraak met u!

Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en heeft absoluut de juiste kilometerstand. Onze afleveringskosten zijn € 549,- inclusief nieuwe APK-keuring, nationale auto pas en 3 maanden garantie. Financiering en Lease is mogelijk. Proefrit uitsluitend via telefonische afspraak. Kijk voor meer info op onze website www.autonavap.nl Openingstijden: maandag 13:00 tot 17:00, dinsdag t/m. vrijdag 10:00 tot 17:00, zaterdag 10:00 tot 15:00.

Opties
Airco
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bluetooth streaming
Cruise control
Elektrische ramen voor
Multimedia systeem
Stuurwiel multifunctioneel
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Garanties
3 maanden huis-garantie
Nap