072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Actuele voorraad Financial lease

Onderstaand tref je een overzicht van de actuele voorraad van een aantal samenwerkende autobedrijven, met daarbij de leasetermijnen vernoemd. Wij kunnen echter samenwerken met elk autobedrijf in Nederland, dus ook wanneer je een voertuig elders hebt gezien kun je bij ons terecht met je vrijblijvende aanvraag voor het best passende en meest voordelige financial lease voorstel.

Heb je reeds een voertuig elders gezien en wil je direct een vrijblijvende aanvraag doen? klik dan op de navolgende link voor de Calculator en het aanvraagformulier.

Peugeot Boxer

330 2.2 BlueHDi 120 L1H1 Premium VOORZIEN VAN AIRCO+CRUISE CONTROL!!! EURO 6 !!
  • Bedrijfswagen
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 57.765 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VLF-82-T
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2021
KleurGrijs
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)509 X 205 X 225
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

ZEER NETTE EN DEALER ONDERHOUDEN AUTO, VOORZIEN VAN AIRCO+CRUISECONTROL+ACHTERUITRIJCAMERA !!!!

Laat u veroveren door de charmes van deze puur Franse auto. De auto is van het bouwjaar 2021 en is van de eerste eigenaar. De aandrijving komt voor rekening van een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Passagiers stappen gemakkelijk in en uit door de schuifdeur met z'n ruime opening. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer getint glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, metallic lak en start-stopsysteem.

Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio... de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! Het infotainmentaanbod is zeer uitgebreid. Ontspannen reizen doet u met behulp van het navigatiesysteem terwijl u muziek afspeelt via het audiosysteem met DAB-radio. Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. En deze auto heeft ook automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur als standaard uitrusting.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.


Bedrijfsinformatie

WIJ ZIJN GEOPEND VAN MAANDAG T/M VRIJDAG 10.00 UUR T/M 17.30 UUR EN OP ZATERDAG VAN 10.00 UUR T/M 17.00 UUR, BUITEN DEZE OPENINGSTIJDEN ZIJN WIJ OP AFSPRAAK GEOPEND, VOOR U KOMT AANRIJDEN EVEN BELLEN DIT OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN !!!!!

075-6877441 / 072-5052001
WHATSAPP 06-81565702

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
12Volt aansluiting
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
Auto Trust
Nap